Home » AUTO » Accu toyota yaris hybrid – Toyota en Toyota

Accu toyota yaris hybrid – Toyota en Toyota

Accu toyota yaris hybrid – Toyota en Toyota

 

Hybrides zijn tegenwoordig een geaccepteerd onderdeel van de automobielsector. De nieuwste auto, de Toyota – gehuurd bij Toyota dealers in Californië  hebben hybride motor, en Toyota biedt ook een Toyota-branded elektrische auto genaamd de Prius die je kunt vinden veel een Toyota dealer, in bijna alle van de staten en over de hele wereld.

 

Accu toyota yaris hybrid – Hybride auto’s worden grotendeels in Japan geproduceerd of geassembleerd, terwijl de Verenigde Staten de belangrijkste markt voor hybride auto’s zijn. De nieuwste auto van Toyota, de Prius, kwam uit in 1997, en er zijn nu veel hybride en elektrische automodellen van het merk Toyota (ook gemaakt door Lexus), die zijn ontworpen om te worden verkocht voor de prijs van een conventionele auto. Lexus is eigenlijk de eigenaar van meerdere automerken, waaronder de RX SUV-serie en de Lexus ES 400 sedan-serie. Lexus produceerde ook de GS 450h L met een volume van 450 eenheden, een Lexus GS sedan serie.

 

Accu toyota yaris hybrid

 

Een nieuw type elektrische auto van Toyota

Het zal in 2009 worden gepresenteerd: het Toyota redundancy concept, dat is gericht op het creëren van een zuinige auto waarmee de Fusion moeilijk zou kunnen concurreren op een gelijk speelveld. Het Toyota redundancy concept gaat ervan uit dat de auto een zuinige auto is, in plaats van een stijlstatement, en het zal zich richten op de basis en wat vroeger de zwakke plekken van de Fusion waren. Het doel van de Toyota redundantie concept is om de basis te krijgen om te draaien op batterijvermogen in het geval van systeem Limbo. De accu of de elektromotor kunnen dan opnieuw stroom leveren. Toyota garandeert dat de accu nooit incompatibel zal zijn met de elektromotor, die via de benzinemotor kan worden opgeladen, voor het opladen op de snelweg, of voor langere ritten. Deze veronderstelling wordt zeker niet in praktijk gebracht in de Fusion, die de gewone Fusion Hybrid gebruikt, maar Toyota verwacht de Fusion in 2009 te veranderen.

 

Accu toyota yaris hybrid – Toyota verklaarde

Dat de redundantie drie verschillende systemen zal omvatten, die de elektrische auto’s energieopslagsysteem, aan de achterwielen, en aan de voorwielen, een regeneratief remsysteem (RAB) en een elektrisch distributiesysteem (EDS) zal omvatten. Het redundant systeem van Toyota zal het mogelijk maken de elektrische auto’s van energie te voorzien in het geval van een systeem Limbo, waardoor de kracht van de batterij uit de elektrische motor, de elektrische motor en de batterijen zou wegvloeien.

Lees meer over Accu toyota yaris hybrid